Musicboxz zendt uit vanuit Posthoorn

  Cultuur

Een live muziekcafé-radioprogramma. De programmamakers van internetstation Musicboxz hadden deze wens al langer. Maar nu wordt die wens werkelijkheid. Yoka van Beek, Arjan Wittingen, Marcel Hergaarden, Jan Egbert Kieskamp en René Wagenaar gaan 11 maart een uitzending maken vanuit de Posthoorn in Epe. Musicboxz heeft gitarist Harald Koll en de Friese band Wiebe weten te strikken om deze avond te voorzien van live muziek.

EPE - Harald Koll is één van de beste gitaristen uit de regio met ruime ervaring in het vak. Hij neemt de mannen van Wiebe mee. Die zijn in 2015 genomineerd voor de Friese Popawards. In december 2016 is hun tweede album Delta uitgekomen. De initiatiefnemers van het internetstation zijn trots dat Koll en Wiebe een extra live dimensie aan deze uitzending gaan geven. Vanzelfsprekend is deze avond de gehele uitzending te beluisteren tussen 20.00 en 00.00 uur op Musicboxz, maar nog leuker is om gezellig de uitzending bij te wonen in de Posthoorn. "Wees welkom", aldus de programmamakers.

Musicboxz zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit met een brede keus uit jazz, pop, rock en soul. Op maandagavond, dinsdagavond, donderdagavond en vrijdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur zenden in volgorde Arjan Wittingen (Wittingen Draait Terug), Marcel Hergaarden (Flashback), Jan Egbert Kieskamp (The Music Boxz) en René Wagenaar (Boogieland) live uit, waarmee er de hele week diverse programma's te horen zijn. Op woensdagavond is er altijd een registratie van een live concert. Ook in het weekend wordt de luisteraar niet vergeten. Op zaterdag- en zondagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur is het tijd voor Vout en Goud, samengesteld door Yoka van Beek. Ook wordt er in het weekend aandacht besteed aan onder andere nederpop, blues en symfo.Uiteraard is er ook ruim aandacht voor live evenementen in de regio. Zo wordt er altijd live verslag gedaan van Groovetown, de succesvolle jammsessie in de Middenstip. Aankomende zomer wordt er verslag gedaan van Jazz Comes To Town.

Meer berichten