'Foondelpark' in Kulturhus EGW

  Cultuur

EPE - Theatergezelschap Foon zingt op zondag 19 maart in een vrolijke muzikale theatervoorstelling over de mensen in het Foondelpark, waarbij hun persoonlijke verhalen zich ingenieus met elkaar verweven.

De voorstelling 'Foondelpark' speelt zich af op een mooie zondag in april. Zo'n lentedag waarop niets is wat het lijkt. Een dag waarop toevallige ontmoetingen misschien niet zo toevallig zijn. Want wie is die zwerver die zomaar plotseling overal opduikt en mensen uitdaagt om eens iets te doen wat ze al heel lang hadden willen doen? Waarom zou morgen net zo zijn als vandaag? En... er is een draak die bevochten moet worden. Maar is het eigenlijk wel een echte draak?

Vocaal Theaterensemble Foon bestaat uit veertien enthousiaste, gedreven zangers en zangeressen en een al even enthousiaste en gedreven pianiste. In de loop van de jaren heeft Foon zich ontwikkeld tot een veelzijdig en uniek theaterensemble. Maar daar kom je tijdens deze Derde Zondag-voorstelling vast wel achter. Aanvang: 15.00 uur, entree 7,50 euro.

www.kulturhusepe.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden