Foto: Museum Vaassen Historie

Museum Vaassen Historie vraagt expositiemateriaal

  Cultuur

Vaassen - Vaassen Flexible Packaging (VFP) bestond op 11 maart 150 jaar. Daarom organiseert Museum Vaassen Historie in samenwerking met de jubilaris een tentoonstelling in het museum aan de Dorpsstraat in Vaassen. De tentoonstelling opent half mei. Maar spullen voor de tentoonstelling zijn nog welkom. 

Het museum en VFP beschikken al over het nodige materiaal, maar doen graag een oproep aan lezers van Veluws Nieuws om voorwerpen die gemaakt zijn op de N.V. Industrie (later o.a. A.I.V.) beschikbaar te stellen voor deze expositie. Ook objecten die een relatie hebben met het bedrijf zijn zeker welkom en natuurlijk hoopt men op apart of uniek expositiemateriaal.

Heeft u iets in huis waarmee de geplande tentoonstelling verfraaid zou kunnen worden, dan kunt u op vrijdag 7 april (van 19.00 tot 21.00 uur) en op zaterdag 8 april (vanaf 11.00 uur) terecht in het museum.

Met de door u in bruikleen gegeven voorwerpen wordt zorgvuldig omgegaan. Het wordt gefotografeerd en voorzien van een nummer. De tentoonstelling staat gepland vanaf half mei t/m half november 2017.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden