Foto: Wim Bannink

Cello-duo Limoncelli bij Puur Heerde

  Cultuur

HEERDE - Cello-duo Limoncelli speelt vrijdag 7 april bij PUUR in het centrum van Heerde. Tussen 16.30 en 18.30 uur zullen zij de gasten in het restaurant en het winkelend publiek op bijzondere wijze meenemen in de prachtige wereld van de cello.

De cello is zoals bekend is de grote broer van de viool en treft men hoofdzakelijk aan in ensembles en orkesten. Een bijzonder concert dat je niet vaak tegenkomt. Het duo is zichzelf , persoonlijk, gevarieerd en verrassend en bestaat uit cello-docente Marit Berends en Manuela Verbeek.
Marit geeft al enige jaren met plezier les bij Cultuurplein Noord Veluwe in Heerde en Epe. Het concert is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het instrument en de docente. Er kan zelfs vrijblijvend een afspraak voor een proeflesgemaakt worden. Beide musici zijn professionele cellisten, met ruime ervaring in het verzorgen van optredens op diverse locaties.
Het cello-duo speelt een fris programma, toegankelijk en gevarieerd: van Bach, klassiek tot Ierse Jigs en de Argentijnse Tango. De warme klanken van de cello's en het gevarieerde repertoire zorgen voor een stijlvolle sfeer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden