Laatste voorstelling voor cultureel centrum

  Cultuur

HEERDE - Ernest Beuving en band, in samenwerking met een gecombineerd koor van the All Singers en De Mannen van Music4all, onder leiding van Martin van der Worp, alles samen als 'De Bende van Beuving', speelde zaterdag 20 mei in De Heerd. Het was een waardige afsluiting van het seizoen: cabaret, prachtige zang, mooie teksten, imitaties, improvisatie en veel humor.

De artiesten kwamen nadien in de foyer om samen met het publiek na te genieten onder het genot van een drankje, en hielden dat vol tot in de vroege uurtjes. Voor de vrijwilligers van het cultureel centrum was het ook een bijzonder moment , omdat zij niet alleen het seizoen afsloten.

"De voorstelling had eigenlijk alles om ook het actieve leven van Cultureel Centrum Heerde goed af te sluiten. Want hiermee is het doek gevallen. Het stokje wordt voorlopig overgenomen door een aantal mensen van het Dorpshuis Heerde. We nemen, met enige weemoed, afscheid, en we willen hierbij allen die onze voorstellingen hebben bezocht bedanken voor hun enthousiasme! Tot ziens maar weer in De Heerd!", laten vrijwilligers Leo, Riet, Peter, Johan, Wies, Marieke, Sandra, Engelien, Marga en Alouette weten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden