Tijdens de Culturele Pleinmarkt in Epe (2 september) worden er door deelnemers ook optredens verzorgd op één of meerdere buitenpodia. Foto: Louw Visser
Tijdens de Culturele Pleinmarkt in Epe (2 september) worden er door deelnemers ook optredens verzorgd op één of meerdere buitenpodia. Foto: Louw Visser (Foto: Louw Visser)

Culturele Pleinmarkt op 2 september

  Cultuur

De Culturele Pleinmarkt van de stichting Cultureel Platform Epe (CPE) vindt dit jaar op zaterdag 2 september plaats. In de Hoofdstraat van Epe bij de Grote Kerk, kunnen van 10.30 tot 15.00 uur allerlei stichtingen en verenigingen terecht die zich bezig houden met kunst, cultuur en welzijn. CPE organiseert de markt samen met Stichting Welzijn Ouderen Epe, Koppel in Opvang en Welzijn en Cultuurplein Noord Veluwe.

EPE - De Pleinmarkt is bedoeld voor de gehele gemeente Epe en biedt aan verenigingen, stichtingen en niet-commerciële instellingen en organisaties de gelegenheid zichzelf te presenteren. Het is voor hen al jaren een uitgelezen kans om bekendheid te geven aan activiteiten die op stapel staan, nieuwe leden te werven en/of cursisten aan te trekken. Vanwege de grote belangstelling voor deelname en de beperkte marktruimte geeft de organisatie voorrang aan organisaties die zonder winstoogmerk educatieve activiteiten en/of cursussen organiseren. Tijdens de Pleinmarkt worden er door deelnemers ook optredens verzorgd op één van de buitenpodia.

Kraam

De deelnemers kunnen zich presenteren met een informatiekraam en/of een optreden op een apart podium. In verband met de dekking van een deel van de kosten wordt er voor deelname een bijdrage van 30 euro (een hele kraam) en 15 euro (halve kraam) gevraagd. Organisaties/verenigingen/clubs die willen deelnemen aan deze pleinmarkt en/of een optreden willen verzorgen, kunnen een aanmeldingsformulier aanvragen bij info@cultureelplatformepe.nl.

Maar CPE doet natuurlijk veel meer dan de Culturele Pleinmarkt organiseren. Zo worden er ook talloze concerten in Epe georganiseerd. Een aantal dagen voor 2 september bijvoorbeeld (om precies te zien op 31 augustus) vindt er in het Kulturhus EGW een concert van deelnemers van Masterclass Apeldoorn 2017 plaats. Het blijft nog een verrassing wie er precies zullen komen en wat zij zullen gaan spelen. Aanvang: 20.00 uur, entree 10 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden