Familieconcert Elly & Rikkert en Half a Mile

  Cultuur

In Gereformeerde Kerk De Brug is 21 december een kerstconcert met Elly & Rikkert en Half a Mile. Elly en Rikkert zijn vooral bekend door hun kinderliedjes, maar hebben daarnaast een uitgebreid oeuvre aan liedjes voor volwassenen.

WAPENVELD - Het duo Elly & Rikkert treedt regelmatig samen op met een delegatie van Half a Mile in Nederland en België. Elly & Rikkert nemen pianist Jan Borger mee om hen muzikaal te begeleiden.

Half a Mile komt naar Wapenveld met de volledige bezetting. De band is een samenstelling van zes muzikanten uit Zwolle en omstreken. De zussen Hanna en Susanne van Gemeren zingen tweestemmig, de broers Aart en Laurens Lameris spelen gitaar en bas. Wouter Raidt is tweede gitarist en Richard Jansen speelt percussie. De country/folk, en Keltische invloeden in combinatie met de bands liefde voor akoestische muziek leveren een authentieke muziekstijl op.

Iedereen, jong en oud, vanaf 7 jaar is van harte welkom. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat om 19.30 uur open. Het adres is Kanaaldijk 57 in Wapenveld. Parkeren kan achter de kerk, het parkeerterrein is toegankelijk vanaf de Lagestraat.
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website www.kerstinwapenveld.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden