De RouwRevue staat ook stil in Epe


De RouwRevue staat ook stil in Epe

  Cultuur

Rouw, we krijgen er allemaal mee te maken. Hoe besta je na? Wat moet je voelen als je rouwt? Op donderdag 5 januari wordt in de theaterserie van het Cultureel Platform Epe (CPE) de voorstelling RouwRevue gebracht. Het is een mooi uitgebalanceerd en integer theaterprogramma van Mylou Frencken en Pieter Tiddens. De Rouwrevue is te zien in de Grote Zaal van Kulturhus EGW en begint om 20.00 uur.

EPE - De voorstelling De RouwRevue is open, emotioneel, confronterend, maar ook bevrijdend. Zoals het in een revue hoort: een afwisseling van meezingers, tere liedjes, komische sketches, stijldans en intieme verhalen van achterblijvers. Het publiek geniet van de combinatie van humor en ernst.
De voorstelling maakt duidelijk dat ieder mens moet rouwen op zijn eigen manier. Gesterkt door de wetenschap dat elders in de wereld rouw soms wel een feest lijkt, breken Mylou en Pieter op een prettige manier door de Nederlandse strengheid heen. Zodat de dood meer gaat leven. Een prachtige voorstelling over loslaten, over wat verlies je kan brengen, over het leven na de dood. Hoe besta je na?

Mylou Frencken (Zinloos zuchten, en de tv-serie 'Met het mes op tafel') verloor binnen twee jaar haar man en haar vader. Ze is een ongediplomeerd rouwdeskundoloog. Pieter Tiddens begroef zijn ouders en zwager maar voelt zich juist alles behalve een kenner.
Het CPE biedt aantrekkelijke kortingen bij het bezoeken van meer voorstellingen. Allereerst zijn er de bekende passe-partouts voor de verschillende series: zomerconcerten, wintervoorstellingen en de serie Klassiek in de Kerk. Deze passe-partouts geven een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot 25 procent. Nieuw is de gecombineerde passe-partout voor de wintervoorstellingen en de klassieke concerten (in totaal tien voorstellingen) die een voordeel van 3,45 euro per voorstelling biedt. De voorstelling in Kulturhus EGW begint om 20.00 uur. Entree bedraagt 15 euro, jongeren betalen de helft. Kaarten reserveren kan via www.cultureelplatformepe.nl/voorstellingen/671 of via het VVV Epe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden