Kindervoorstelling 'slim als een ezel'


Kindervoorstelling 'slim als een ezel'

  Cultuur

Het Cultureel Platform Epe (CPE) brengt de kindervoorstelling 'Zo slim als een ezel' naar het Kulturhus EGW. Geen tekst, veel mooie muziek en gevonden voorwerpen, kapotte dingen en oude spullen zijn de rekwisieten. Dat is in een notendop de uitleg van de kindervoorstelling 'Zo slim als een ezel' die door de inspanning van het CPE in Kulturhus EGW te bewonderen is.

EPE - Als je weer eens iets fout hebt gedaan zeggen ze vaak 'je bent zo dom als een ezel'. Maar ezels zijn niet dom, zo blijkt uit deze voorstelling. Ze moeten alleen uitvinden hoe alles werkt.

Wie niet slim is, moet slim worden. De voorstelling wordt gegeven door het Tamtam Objektentheater waar Gérard Schiphorst en Marije van der Sande de oprichters, makers en spelers van zijn. Tamtam maakt sinds 1979 visueel theater met gevonden voorwerpen in de hoofdrol. Tamtam werkte in dit geval samen met schrijver en schilder Wim Hofman. Hij schreef mee aan het verhaal en tekende de landschappen voor de korte animatiefilms die de scènes verbinden. Een bijzondere voorstelling: voor kinderen én volwassenen.

Aanvang: 15.00 uur. Entree bedraagt 7,50 euro. Verkoop van de kaarten vindt plaats bij de balie van Kulturhus EGW. Dit kan enkel tijdens openingsuren of bij de kassa op de dag van de voorstelling. Pinnen is niet mogelijk in het Kulturhus. Graag contant afrekenen. Ouders blijven 's middags bij hun kinderen en kopen daarom ook een kaartje om de voorstelling te zien.

Vanaf 14.00 uur vindt er een uitgebreid voorprogramma plaats met een workshop dans door docenten van Cultuurplein Noord Veluwe.

Kinderen kunnen ook geschminkt worden of knutselen/tekenen/kleuren onder begeleiding van medewerkers van Stichting Koppel. Meer informatie over de activiteiten van CPE? Die zijn te vinden via de website www.cultureelplatformepe.nl. De Stichting Cultureel Platform Epe (CPE) organiseert al jarenlang muziek- en theatervoorstellingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden