Kindvriendelijk Halloween Heerde


Kindvriendelijk Halloween Heerde

  Evenement

Op vrijdag 27 oktober pakt Nicole Ruiterkamp van East Events voor het 2e jaar uit met Halloween op de Dorpsstraat in Heerde. Dit evenement is kidsproof en richt zich op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 3-12 jaar.

De Dorpsstraat wordt voor het verkeer afgesloten, dus er kan veilig gegriezeld worden. Vanaf 17.45 uur kan er gratis geschminkt worden bij Dorpsstraat 27 (oude pand Van Setten) door KDV Olli, er is gratis chocomelk te verkrijgen bij Wilma's Snackbar, bakkerij Jonker bakt heerlijke oliebollen en de Postkamer staat buiten met de lekkerste pompoensoep uit de omgeving.

Om 18.30 uur wordt de avond officieel geopend door Marieke Frankema, kinderboekenschrijfster en zangeres. Zij betovert door haar zang de gevaarlijke griezels naar een plek waar een toverdrank wordt bereidt. Alles lijkt op rolletjes te lopen....maar dan gaat er iets fout! De hulp van alle kinderen is nodig om het centrum weer spook- en griezelvrij te maken.

Trek je mooiste Halloweenpak aan en maak kans op een leuke prijs. Voorwaarde is wel dat de outfit kindvriendelijk is. Met behulp van de stempelkaart die op het centrum gratis kan worden afgehaald kun je alle griezels vinden. Het evenement is kindvriendelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden