Kasteel Cannenburch opent haar deuren


Cannenburch - Kasteel - park - vijver
Cannenburch - Kasteel - park - vijver (A. de Knegt)

Kasteel Cannenburch opent haar deuren

  Evenement

Vaassen - Kasteel Cannenburch opent zondag 23 september van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor aanstaande bruidsparen.

Toptrouwlocaties houdt die dag de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens de nationale open dag opent Kasteel Cannenburch samen met ongeveer 300 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren.

Naar verwachting gaan deze dag meer dan 1.400 aanstaande bruidsparen op pad om hun droomlocatie te vinden. De zoektocht naar een trouwlocatie is een van de belangrijkste punten in de aanloop naar de trouwdag. Uit het Nationaal Trouwonderzoek 2018 van Toptrouwlocaties, blijkt dat bruidsparen gemiddeld 11,5 maand voor de trouwdag beginnen met zoeken.

Zelden is het meteen raak: bruidsparen bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij hun definitieve keuze maken. De Open Toptrouwlocatie Route maakt het makkelijk om meerdere locaties op één dag te bezoeken en de juiste keuze te maken. Jaarlijks bezoeken zesduizend stellen dé Open Dag voor Nederlandse trouw- en feestlocaties, waardoor 16.500 bezichtigingen ontstaan. Op de website Opentoptrouwlocatieroute.nl zijn alle deelnemende locaties te vinden.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden