Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch (Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen)

Zomer op Cannenburch

  Evenement

Vaassen - De zomervakantie is ook op kasteel Cannenburch in Vaassen begonnen. 

Voor de jongste gasten is de gevulde knapzak weer te huur. Kinderen kunnen samen speuren in het park en uitrusten met lekkers op een bankje in de zon. 

Even uitwaaien met uitzicht kan tijdens een flitsbezoek naar de Ui (toren) kan op maandag, dinsdag en woensdag. In het kasteel kan in 30 minuten onder leiding van een gids de wenteltrap beklommen worden.

Dat water een belangrijke bron van inkomsten was voor het kasteel, blijkt uit Binnenstebuiten. Dat is een wekelijks vrijdagmiddagwandeling van 750 meter met gids om het kasteel. De wandeling biedt een glimp van wat er zich binnen de muren afspeelt. Op zaterdagavond kan een bezoek worden afgesloten met met een sorbet op het terras Bij Maarten.

Zomer op Cannenburch duurt tot en met zondag 30 augustus. Het museum is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Reserveren noodzakelijk (met uitzondering van de knapzak speurtocht): www.glk.nl/cannenburch. Op dinsdag en woensdag tussen 13.00 en 17.00 uur is alleen de kasteelwinkel geopend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden