Logo veluws-nieuws.nl


Foto: Frank Vonder
Sport

Winnaars The Fitness Games bij Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe

  Ingezonden

WAPENVELD - Onlangs werden 'The Fitness Games' gehouden bij sportcentrum Fysio+ Fitness Noord Oost Veluwe. Deelnemers moesten oefeningen zo snel mogelijk en correct uitvoeren om zoveel mogelijk punten te kunnen scoren. Tot 65 jaar hadden de deelnemers elke oefening een minuut de tijd om punten te behalen. Het was een fanatieke strijd.

Inmiddels zijn alle scores berekend. Er waren twee categorieën, een voor de mannen, een voor de vouwen. In elke categorie werden de oefeningen op een andere wijze uitgevoerd. Bij de mannen tot 35 jaar is de winnaar Roel de Graaf met maar liefst 467 punten. Bij de mannen van 35 tot 65 jaar wist Robert Vink 489 punten te behalen. En bij de 65+ mannen heeft Sjoerd Sikkel een top prestatie geleverd met een puntenaantal van 556.
Bij de vrouwen tot 35 jaar zaten alle dames dicht op elkaar met de scores, Michelle Robbertsen wist er toch de meeste te scoren. Zij had een score van 446 punten. In de categorie vrouwen 35 tot 65 heeft Hetty Spans gewonnen met 486 punten. Alle winnaars hebben een uur personal training gewonnen bij een trainer naar keuze.

Reageer als eerste
Meer berichten