Kampioenenbal bij Jumbo Van Andel-ORMI-Epe


Sport

Kampioenenbal bij Jumbo Van Andel-ORMI-Epe

  Ingezonden

Op zaterdag 17 december was het na afloop van alle wedstrijden in de PWA-sporthal weer tijd voor het traditionele kampioenenbal in het Sportcafé. Bij de Nevobo-jeugd kent men halfjaarlijkse kampioenen en na een half jaar worden de jeugdteams opnieuw op sterkte ingedeeld. Het Meisjes B1-team werd op die manier vorig seizoen 2x kampioen en ook dit jaar werd het kampioenschap weer binnengehaald. Dankzij een knappe 4-0 overwinning op Volta bleef het talentvolle team net 1 puntje voor op directe concurrent Pauwervoll. Een prachtige prestatie!

Het Meisjes C1-team werd een week eerder al kampioen in Zeewolde, een unieke prestatie, want deze meiden speelden vorig jaar allemaal nog CMV volleybal 3 tegen 3 en dit seizoen voor het eerst het “grote” volleybal 6 tegen 6 op een groot veld. De meiden trainen nu 2x per week o.l.v. trainer Pascal Veneman en “We zien ze elke training beter worden” aldus de trainer.

Beide teams mochten ’s middags naar sponsor Mc Donalds om een hapje te eten en werden ’s avonds flink in het zonnetje gezet door het bestuur met een bloemetje en de kampioensmedailles van de Nevobo. Dit alles onder toeziend oog van de overige leden, ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Het Sportcafé zat vol en de sfeer was optimaal bij de nu bijna 220 leden tellende, bloeiende en bruisende volleybalvereniging. Op 2 januari gaan de Ormi senioren/recreanten leden hun traditionele Oliebolleninstuif vieren in de Epe On Ice-tent en strijden om de Ormi Curling Cup en op 4 januari zijn de A-B-C leden aan de beurt, zie ook www.ormi.nl op de evenementenpagina. Half januari begint de 2e competitieronde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden