Ormi strijd om Curling Trofee op Epe On Ice


Sport

Ormi strijd om Curling Trofee op Epe On Ice

  Ingezonden

EPE - Bijna 100 leden van Volleybalvereniging Jumbo Van Andel-ORMI gaan op 2 en 4 januari strijden om de Ormi Curling Trofee. Op maandag 2 januari van 20.30 tot 22.30 uur gaan ruim 70 senioren/recreantenleden in 18 teams van 4 personen  strijden om de speciaal aangekochte trofee.

Traditioneel houdt Ormi altijd de eerste maandag van het nieuwe jaar in de PWA-sporthal haar Oliebolleninstuif meestal gepaard gaand met spelvolleybal en een gezellige, afsluitende borrel. Dit jaar vond Team Activiteiten om het eens een keer heel anders te gaan doen en dus werd contact gezocht met de organisatie van Epe On Ice en beide partijen hadden elkaar snel gevonden. Hier wordt door de leden van Ormi erg enthousiast op gereageerd, gezien het aantal deelnemers.

De A-B-C jeugd van Ormi, inmiddels weer uitgegroeid tot een volwaardige jeugdafdeling sinds de brand van de oude PWA gaat op woensdag 4 januari van 20.00 tot 22.00 uur strijden om de Ormi Curling Cup met 6 teams.
Voor beide avonden kun de Ormi-leden zich alleen nog individueel opgeven door een mail te sturen naar activiteiten@ormi.nl
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden