Hexagon Ensemble treedt op in Hattem


Hexagon Ensemble
Hexagon Ensemble (Hexagon Ensemble)
Ingezonden

Hexagon Ensemble treedt op in Hattem

  Muziek

Hexagon Ensemble treedt op in Hattem

Op 26 september treedt om 20.15 uur bij de Kunstkring Hattem in de Marke het ‘Hexagon Ensemble’ op met het programma ‘Panorama Beethoven’.

Voor belangstellenden zijn kaarten uitsluitend via de website www.kunstkringhattem.nl te bestellen. I.v.m. de corona maatregelen worden tijdelijk geen kaarten bij de BRUNA en ’s avonds aan de zaal verkocht. Volwassenen betalen €22,-, jongeren tot 18 jaar en studenten €7,-. Kijkt U voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op onze geheel vernieuwde website www.kunstkringhattem.nl.

Musiceren op het allerhoogste niveau is een voortdurende uitdaging voor het Hexagon Ensemble. Ze willen hun toppositie nationaal blijven waarmaken en internationaal verder uitbouwen. Ook verdiepen en verruimen ze hun artistieke kwaliteit door nieuwe grensverleggende samenwerkingen aan te gaan en spraakmakende cross overs te (co)produceren.

2020 is het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven. Kunstkring Hattem heeft het concertseizoen daar mede op afgestemd. Het programma vanavond werd daarnaast ook speciaal voor het 30-jarig jubileum van het Hexagon Ensemble samengesteld en grotendeels gearrangeerd door componist Micha Hamel. En wie Micha kent weet dat hij altijd in is voor nieuwe ideeën en garant staat voor verrassingen. Dus ook Panorama Beethoven is een programma vol verrassingen, mis het niet!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden