Kinderontdekkingstocht
Kinderontdekkingstocht (GL&K)

Kinderontdekkingstocht landgoed De Dellen

  Natuur

Heerde - (Klein)kinderen en hun (groot)ouders kunnen woensdag 1 mei samen met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen op stap tijdens een kinderontdekkingstocht op landgoed de Dellen.

De vogels bouwen nestjes, de bomen en struiken hebben weer blad. De kinderen gaan zoeken naar vogels en pootafdrukken van herten, reeën en zwijnen. Wie meewandelt kent straks de namen van de bomen in het bos. Na afloop krijgen de kinderen een klein presentje mee naar huis. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Start is om 14.00 uur op de parkeerplaats 'Erf van Daendels' aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde. De wandeling duurt anderhalf tot twee uur. Deelname kost 5 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas.

Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten, informatie via Anja Kwakkel, 06 - 25488561.

Routebeschrijving: vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle afslag 29 Heerde Wapenveld Wezep. Rechtsaf richting Wezep, over de A50, daarna linksaf afslag De Dellen, dat is de Nieuwe Zuidweg op. Na circa 3 kilometer is links de parkeerplaats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden