KOM Kinderopvang is weer open


Foto:

KOM Kinderopvang is weer open

  Nieuwsflits

Regio - Kinderopvang en basisscholen zijn weer open op een aangepaste manier. “Wij zijn erg blij dat wij weer open mogen. We hebben de kinderen erg gemist en bovendien zijn wij blij dat wij ouders weer kunnen ondersteunen” zegt Anja Elshof, directeur van KOM Kinderopvang.

“We vangen vanaf 16 maart bij al onze locaties in Heerde, Wapenveld, Epe en Vaassen kinderen op van ouders die werkzaam zijn in een cruciaal beroep. Zowel klanten als niet-klanten deden een beroep op onze noodopvang. Voor kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben, is onze Opvangplus groep open gebleven. Dit is een samenwerking met jeugdzorg. Zo blijkt maar weer dat kinderopvang een essentieel onderdeel is van onze maatschappij.”

Inmiddels hebben alle ouders informatie ontvangen om de locatie veilig te kunnen bezoeken. Veruit de meeste groepen hebben een eigen ingang die grenst aan de speelplaats. Zo kunnen ouders hun kind veilig brengen met in achtneming van de anderhalve meterregel. 

Alle kinderopvanglocaties en peuterspeelzaal locaties gaan volledig open. Ook blijft KOM Kinderopvang noodopvang verzorgen voor de cruciale beroepssector. Voor de BSO van KOM Kinderopvang vergt het een bijzondere aanpassing. De BSO’s in Epe, Vaassen en Wapenveld passen zich aan aan het ritme van de basisscholen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden