Ingezonden

Kledinginzameling Roemenië

  Overig

Ook dit jaar wordt een huis- aan huis kledinginzameling gehouden ten behoeve van Roemenië.

Indien u nog schone bruikbare kleding hebt, wilt u deze dan op zaterdag 10 oktober vóór 9.00 uur in een afgesloten vuilniszak aan de straat zetten. Wij komen ze dan bij u ophalen.

De kleding die wij van u krijgen wordt door onze werkgroep gesorteerd voor arme gezinnen waar wij in de dorpen Galautas en Teaca contacten mee onderhouden en die hulp nodig hebben. Dat wat overblijft wordt voor transport klaargemaakt en door een bedrijf dat hulptransporten verzorgd, gekocht en opgehaald waarna het een goede bestemming krijgt. U kunt het hele jaar door op elke 1e zaterdag van de maand uw kleding afgeven tussen 09.00 en 11.00 uur op de parkeerplaats het Groene Hart in Heerde of in Wapenveld tussen 09:30 en 11:00 uur bij de Kanaaldijk 57 (bij de oude school) in Wapenveld.

Ook giften hiervoor zijn welkom via bankrekening NL06 RABO 0326531629. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.roemeniehulpdebrug.nl of kunt u contact opnemen met Karel Kroese, tel. 06-83917107 of email: karelkroese@zonsimpel.nl

Meer berichten