Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen uit de regio

  Sport

Sommigen bij vv Oene dachten dat het een 1 april-grap was. Toch boekte het eerste elftal afgelopen zaterdag de vijfde overwinning op rij. Tegen buurman WZC werd het 3-1. De ploeg staat daarmee niet meer op een degradatieplaats. En er waren er toch best veel in Oene die dachten dat de ploeg komend seizoen wel eens in de vierde klasse zou gaan spelen. Dat kan komend seizoen zo maar eens de tweede klasse worden, want de Oenenaren staan in de derde periode met 12 punten uit vier wedstrijden bovenaan. Wie dat in de winterstop had voorspeld, was knettergek verklaard.

regio - Ook Vios deed bijzonder goede zaken door thuis met 3-2 te winnen van Owios. Erik Koldenhof scoorde twee maal. Vv Hattem dat vorige week koploper SVI versloeg met 3-0, verloor nu bij ESC met 2-1. Ook buurman Hatto-Heim leed thuis een nederlaag. Het werd 3-2 tegen SEH. Vevo verloor met 5-0 van het sterke SVI en EZC'84 bij 's-Heerenbroek met 3-0.
SV Epe heeft jaren moeten wachten om in de tweede klasse te mogen spelen. Maar na de 6-0 overwinning tegen het zwakke Stanfries kan dat nu niet meer mis gaan. Door de nederlaag van vv Heerde bij Dwingeloo (1-0) is de voorsprong nu al 8 punten. De kampioenskar kan bij SV Epe al worden versierd. Stefan Lokhorst scoorde driemaal. Hij heeft er dit seizoen al 24 ingeschoten. De ploeg die de kar de komende periode ook kan versieren is Kcvo. Na de 2-1 overwinning tegen Alexandria kan hen het kampioenschap niet meer ontgaan. Dahley Oortwijn scoorde zijn 13e doelpunt. Na twee ongelukkige nederlagen won sv Vaassen met 2-0 van de Eerbeekse Boys. Ook vv Emst deed uitstekend werk. De ploeg speelde thuis tegen Klein Dochteren 1-1. Van Essen scoorde het doelpunt. Wel kreeg men één gele kaart uitgereikt.

Topscorers:
1. Stefan Lokhorst, SV Epe (24 doelpunten), 2. Koen Logen, SV Epe (21), 3. Raoul Wijenberg, vv Heerde (15), 4. Dahley Oortwijn, Kcvo (13).

Fair Playcup:
1. Kcvo (33 strafpunten), 2. Vv Heerde (34), 3. SV Epe (35).

Meer berichten