Arend Vinke's voetbaluitslagen

Arend Vinke's voetbaluitslagen

  Sport

Welk team wint de Fair Play Cup? Wie is aan het eind van het voetbalseizoen de topscorer van deze regio en mag de prestigieuze bijhorende bokaal in ontvangst nemen? Arend Vinke verzamelt wekelijks alle uitslagen van de eerste voetbalteams in Epe, Heerde en Hattem.

regio - Hatto-Heim heeft bij 't Harde een teleurstellend nederlaag geleden. Het werd 3-2. Aan de topscorer van de ploeg lag het niet; Jasper Wichers scoorde namelijk weer twee maal. De ploeg kreeg één gele kaart. WZC deed goede zaken door thuis van RDC te winnen. Het werd 2-0. De ploeg uit Wapenveld stijgt daardoor met stip op de ranglijst. De ploeg kreeg wel vier maal geel. Ook vv Oene verrichtte afgelopen weekend uitstekend voetbalwerk. De ploeg speelde bij het sterke Teuge 0-0. Vv Hattem speelde thuis ook 0-0. Daar was de ploeg niet ongelukkig mee, al kreeg men in deze wedstrijd wel vier gele kaarten. Voor SEH worden de spreekwoordelijke voetbalwolken steeds dikker na de 4-1 nederlaag thuis tegen ESC.
Vevo verloor na een 1-0 voorsprong bij VSCO met 3-1. Bronsink scoorde het doelpunt. Vios en EZC'84 zijn de enige zaterdagploegen die nog op nul punten staan. Vios die na een uitstekende eerste helft verdiend met 1-0 voorstond bij AGOVV, verloor uiteindelijk met 1-3. In de 56e minuut miste Vios nog een strafschop.
Bij EZC'84 verlangen ze nu al na de winterstop. De ploeg verloor thuis van, het zeker niet sterke, Kampen met 4-0. Er zijn mensen die denken dat SV Epe een korfbalvereniging is. Dit keer won de ploeg uit Epe wéér met een korfbaluitslag. Nu speelde het team Oldemarkt compleet van het veld. Het werd maar liefst 9-3. Gerrit Calkhoven scoorde maar liefst vier maal. Frenkie Overmars, de zoon van de ex-topinternational Marc Overmars, viel de laatste 15 minuten in en scoorde twee geweldige doelpunten.

Ook vv Heerde deed het uitstekend. De ploeg won bij kampioenskandidaat Dedemsvaart met 2-1. Dit nadat ze eerst met 1-0 achter kwamen. Raoul Wijenberg scoorde zijn zevende doelpunt dit seizoen. De ploeg kreeg wel een rode kaart.
De andere ploegen uit onze regio deden het heel wat minder. Sv Vaassen verloor met 3-2 van Warnsveldse Boys, Kcvo bij Loenermark met 2-0, sv Wissel bij Haarle met 3-0 en vv Emst, na een 1-0 voorsprong, bij SVBV met 1-3.
Topscorers: 1. Koen Logen, sv Epe (12 doelpunten), 2. Jasper Wichers, Hatto-Heim, Stefan Lokhorst, SV Epe (8), 4. Raoul Wijenberg, vv Heerde, Gerrit Calkhoven, SV Epe (7).
Fair Play Cup: 1. SV Epe (6 strafpunten), 2. vv Oene (8), 3. Kcvo (9).

Meer berichten