Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen uit de regio

  Sport

Welk team wint de Fair Play Cup? Wie is aan het eind van het voetbalseizoen de topscorer van deze regio en mag de prestigieuze bijhorende bokaal in ontvangst nemen? Arend Vinke verzamelt wekelijks alle uitslagen van de eerste voetbalteams in Epe, Heerde en Hattem.

regio - Vios heeft weer eens een overwinning behaald. Na een reeks ongelukkige nederlagen werd bij vv Dieren verdiend met 2-0 gewonnen. Zou dit de ommekeer van de ploeg zijn, zodat ze voorzichtig weer een beetje na de bovenste regionen van de ranglijst kunnen kijken? De gemeentederby tussen Vevo (Veessen) en SEH (Heerde) werd 0-0. Voor beide ploegen is dat een belangrijk punt. De uitstekende scheidsrechter De Wit trok in deze wedstrijd geen enkele kaart. Daarvoor natuurlijk ook complimenten aan de ploegen. Kaarten beperkt houden in een beladen gemeentederby is altijd lastig. Ook vv Oene haalde een kostbaar punt door thuis tegen het sterke Hatto-Heim 1-1 te spelen. WZC deed ook uitstekend werk. De ploeg uit Wapenveld speelde bij het sterke DSV keurig 1-1 en blijft daardoor mooi meedraaien in de kopgroep van deze voetbalranglijst. Vv Hattem en EZC'84 verloren beiden een wedstrijd. Hattem teleurstellend thuis tegen Olympia met 4-2 en EZC'84 bij VSW met 1-0. Door de overwinning van Vios is EZC'84 nu de enige ploeg in deze regio die nog geen punten heeft behaald in deze competitie.

Vv Heerde heeft zich keurig hersteld van de nederlaag van vorige week. Ze wonnen thuis van Hodo met 5-2. Ook SV Epe won wederom. Bij Ruinen werd het 0-2. Stefan Lokhorst scoorde beide doelpunten. Over doelpunten en kaarten gesproken: die zijn bij de Epenaren afgelopen weekend niet in onderstaande ranglijst stand verwerkt. Het was (mede vanwege het prachtige feestje in het kader van Epe's periodekampioenschap) voor Arend Vinke helaas niet mogelijk om de Eper spelers op tijd te pakken te krijgen. De komende week speelt Epe thuis tegen vv Heerde die op de tweede plek staat. Dat belooft een topper te worden. Kcvo heeft zich keurig hersteld van de nederlaag van vorige week. De ploeg uit Vaassen won bij ZVV met 4-1 en kreeg geen kaarten. Vv Emst won thuis van Zutphen met 3-2 en kreeg ook geen kaarten. Dat sv Wissel een moeilijk seizoen zou krijgen, kon je verwachten maar dat het zo erg zou zijn, is wel triest. Nu verloren de geel-zwarten met 8-1 van Holten. De winterstop kan voor sv Wissel niet gauw genoeg komen. Sv Vaassen deed het heel wat beter. Bij kampioenskandidaat Lemelerveld werd het keurig 1-1. De ploeg kreeg wel drie maal geel.

Topscorers: 1. Koen Logen, SV Epe (18 doelpunten), 2. Stefan Lokhorst, SV Epe (11), 3. Jasper Wichers, Hatto-Heim (9). Fair Play Cup: 1. Kcvo (11 strafpunten), 2. SV Epe, SEH (14), 4. vv Oene (17).

Meer berichten