Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen van Vinke

  Sport

Vevo heeft voor een grote stunt gezorgd. Bij kampioenkandidaat ESC won men met 1-3. De grote man was Joost van Suijdam. Hij scoorde twee maal.

REGIO - De topscorer van de laatste jaren bij Vevo, Jeroen Bronsink, scoorde overigens ook een belangrijk doelpunt. Vv Hattem deed eveneens goede zaken. De ploeg won bij SEH met 3-1. Hattem kan daardoor weer een beetje naar boven kijken op de ranglijst. De streekderby tussen Hatto-Heim en WZC werd 0-0. Hatto-Heim kreeg twee maal geel en WZC een maal. Vios dat vorige week een keurige overwinning op de koploper behaalde, kon dat geen vervolg geven. De voetballers verloren thuis van Scherpenzeel met 2-1. Erik Koldenhof scoorde het doelpunt.

Vv Oene en EZC'84 verloren beiden een wedstrijd. Oene thuis van SVI met 3-0. Daarmee zit de ploeg een beetje in zwaar weer. EZC'84 dat het hele seizoen al fikse tegenwind heeft, verloor ook dit keer weer. Nu bij Wilsum met 2-1. De Epenaren kregen geen kaarten. Kcvo heeft een goede stap gezet om het komend seizoen in de derde klasse te spelen. De ploeg won met maar liefst 6-1 van Klarenbeek. Door deze uitslag is de ploeg herfstkampioen geworden. Dahley Oortwijn en Edwin Stegeman scoorden beiden twee maal. De ploeg kreeg geen kaarten. Doordat SV Epe in zijn wedstrijd twee gele kaarten kreeg, is de Vaassense ploeg ook leider geworden in de Fair Play Cup.

SV Epe en vv Heerde wonnen beiden een wedstrijd. Epe moeizaam met 2-1 van Hodo. Heerde deed uitstekend werk door bij Oldemark met 2-0 te winnen. De ploeg kreeg geen kaarten. Bij vv Emst zullen ze niet rouwig zijn dat het bijna winterstop is. Nu verloor de ploeg weer thuis van Epse met 5-1. De ploeg kreeg twee maal geel. De wedstrijden van sv Wissel en sv Vaassen werden afgelast.

Meer berichten