Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen uit de regio

  Sport

VEVO heeft in zijn eerste wedstrijd na de winterstop een uitstekende overwinning behaald bij Hatto-Heim. Terwijl de eerste van dit seizoen met 4-1 werd verloren, werd nu een 1-0 overwinning behaald. Dijkslag maakte het gouden doelpunt.

regio - Vv Oene verloor thuis van Vsco. Het werd 1-2. De thuisploeg speelde in de eerste helft een uitstekende wedstrijd en stond volkomend verdiend op een voorsprong door een uitstekend doelpunt van Jim Schaap. Die voorsprong had overigens veel groter kunnen zijn, maar die kansen werden juist benut door een beter spelend Vsco. Door twee mooie doelpunten van de lange spits Van de Velde, ging de overwinning na de ploeg uit Oosterwolde.

Vios, dat de laatste wedstrijden voor de winterstop zo uitstekend deed, verloor nu teleurstellend thuis van Renswoude met 2-1. Het team uit Vaassen zit daarmee weer in de problemen.
Dan deed WZC het heel wat beter. De Wapenvelders wonnen de gemeentederby bij SEH keurig met 2-1. De ploeg kreeg wel twee maal geel. Vv Hattem verloor in de extra tijd met 2-1 van 't Harde. Noorbergen scoorde het doelpunt voor Hattem.
EZC'84 dat onder leiding staat van de nieuwe trainer Frank Spijker, had geen schijn van kans tegen het sterke Zwolse Boys. Het werd 5-0 voor de ploeg uit Zwolle.

Kcvo is uitstekend uit de winterstop gekomen. Ze wonnen met 3-1 van Ordenbos. Arts (twee keer) en Balk (één maal) waren de doelpuntenmakers. De ploeg kreeg geen kaarten.
Ook vv Heerde deed uitstekend werk door de lastige uitwedstrijd bij Zwolle op voortreffelijke wijze met 2-1 te winnen. Doordat de wedstrijd van sv Epe werd afgelast, staat de ploeg vier punten voor als koploper. Ook de wedstrijden van sv Vaassen, vv Emst en sv Wissel werden afgelast.

Meer berichten