Foto: Stichting Kenya Kinderen
Sport

Eerste editie Kenya Run bij AV Cialfo

  Verenigingen

EPE - Op zaterdag 25 maart organiseren Stichting Kenya Kinderen en AV Cialfo de allereerste Kenya Run: 1, 5 of 10 km hardlopen in Epe en omgeving voor een bijzonder doel. De gehele opbrengst van het evenement gaat naar een gezamenlijk waterproject van ontwikkelingsorganisatie ICS en Stichting Kenya Kinderen.

Samen bouwen deze organisaties in Maai Mahiu, een plattelandsdorp in het midden van Kenia, aan drie nieuwe waterpunten om de lokale bevolking duurzaam te voorzien van schoon drinkwater.

Inschrijven en start

Voorinschrijven voor de Kenya Run kan tot en met 23 maart via www.inschrijven.nl
Na inschrijven kan tot 30 minuten voor de start in het clubhuis van AV Cialfo, Sportpark 'De Wachtelenberg', Wachtelenbergweg 15, Epe. De kidsrun start om 10.15 uur, de 5 en 10km prestatieloop gaat om 11.00 uur van start.

Kosten deelname
1 km: € 2,50 / 5 km: € 4,00 (€ 6,00 bij na-inschrijving) / 10 km: € 6,00 (€ 8,00 bij na-inschrijving). De opbrengst van de startbewijzen gaat volledig naar het waterproject in Kenia.

Wil je iets extra's doen om het drinkwaterproject te steunen? Laat je dan sponsoren door vrienden en familie en maak een profielpagina aan op www.pifworld.com. Zoek op 'Kenya Run 'om het betreffende evenement te kunnen steunen.

Meer berichten