Goede voorinschrijving Avondvierdaagse Epe

  Verenigingen

EPE - Afgelopen woensdag vond de voorinschrijving plaats van de Avondwandelvierdaagse te Epe, die georganiseerd wordt door de Wandelsportvereniging “WIOS Epe”. 1067 wandelaars schreven zich woensdag reeds in voor dit sportieve wandelevenement, dat dinsdag 19 mei van start gaat. Vorig jaar waren er 1151 deelnemers en het jaar daarvoor 1121. "We verwachten ook dit jaar op ruim 1100 deelnemers uit komen", laten de organisatoren weten.

Het waren woensdag hoofdzakelijk deelnemers van de basisscholen uit Epe, Oene en Emst die gebruik maakten van de voorinschrijving. Ze meeste basisscholen hadden al ingeschreven via internet en kwamen de startkaarten en route ophalen voor de eerste avond ophalen. Ook de woonvormen ’t Slath en de Passerel hebben zich ingeschreven. Stichting Interakt Contour (Vijverhof/Rütli) verwachten we nog. Daarnaast enkele tientallen individuele deelnemers. De basisscholen zijn ook dit jaar vertegenwoordigt met ruim 1000 leerlingen (1008). Dit zijn er 21 minder als vorig jaar.

Wie zich nog in wil schrijven voor de Avondwandelvierdaagse kan gebruik maken van de na-inschrijving op de openingsavond dinsdag 19 mei van 18.00 tot 19.00 uur in wijkgebouw De Buurthoeve in MFC Kleurrijk, Wachtelenbergweg 19 te Epe. Het inschrijfgeld bedraagt dan 4,50 euro per persoon

De deelname staat open voor een ieder vanaf vier jaar. Het is beslist niet zo, dat men lid moet zijn van een Wandelsportvereniging om deel te nemen. De avondwandelvierdaagse is voor velen vaak de eerste kennismaking met de wandelsport.

De te lopen afstanden zijn 4 x 5 km en 4 x 10 km. De kortste is er speciaal voor de jeugd van 4 t/m 7 jaar en 65-plussers. Maar ook voor deelnemers welke 4 x 10 km te ver vinden, mogen inschrijven voor deze afstand. Aan de 4 x 10 km is een leeftijdsgrens gekoppeld van minimaal 8 jaar.

Voor meer inlichtingen kan men terecht bij het secretariaat van de vereniging, Allendelaan 84, 8161 DC te Epe, tel. (0578)613765 of a4d@wios-epe.nl of kijk op de website www.wios-epe.nl

Meer berichten