Jubileumshow voor 35 jaar Veluwse Modelspoor Club

  Verenigingen

De Veluwse Modelspoor Club bestaat dit jaar 35 jaar. Ter ere daarvan wordt er een jubileumshow gehouden op zaterdag 5 november en zondag 6 november.

Vaassen - De leden van de VMC bouwen nu aan een nieuwe modelspoorbaan met twee schalen. Op de jubileumshow wordt het in aanbouw zijnde H0 gedeelte getoond, waarop al gereden kan worden. Deze baan is volledig digitaal en wordt aangestuurd met mobiele telefoon en iPad.

Tevens worden modules van de bekende Baronnenlijn geshowd. Er zijn ook banen te bewonderen van eigen leden, van de heer Kip uit Epe, ModelSpoorClub Deventer, Modelspoorgroep de Railspijker uit Hardenberg en Vames uit Apeldoorn. Er zijn twee jeugdbanen waarmee kinderen zelf mogen rijden. De fa. Bentink Modelspoor uit Apeldoorn, N-Spoorstore-Freebit.nl uit Lochem en Railated uit Wapenveld zijn aanwezig met handelswaar en/of workshops.

De show wordt gehouden in de bedrijfshal van Autoschadebedrijf De Wilde aan de Talhoutweg 36 te Vaassen. Op zaterdag is deze geopend van 10.00 tot 16.30 uur en op zondag 6 november van 10.00 tot 16.00 uur.

De entree bedraagt 2,50 euro, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Op beide dagen worden er onder meer twee digitale modelspoor startsets verloot.

Zaterdagavond is er een reünie voor leden en oud-leden van 19.30 tot 22.00 uur.

Meer berichten