Geslaagd Nootzaak concert in Antenne

  Verenigingen

Epe - De leerlingen van muziekpraktijk Nootzaak gaven zaterdagmiddag 26 november hun halfjaarlijkse concert, in gebouw Antenne. In de weken ervoor hadden ze in hun individuele lessen en in twee speciale groepslessen flink geoefend, en dat was te horen.

Verschillende leerlingen speelden stukken uit hun hoofd, Aniek Hollander begeleidde zichzelf opnieuw zingend achter de piano, Susanne Gruben en Loes van Bodegom traden weer samen op, en ook de zussen Noor en Rosa Abelskamp speelden duetten. Zij hadden zelfs hun eigen “Pannenkoekenlied” geschreven, en na het zingen en spelen hiervan deelden ze zelfgebakken stukken pannenkoeken uit aan het publiek. Dit werd natuurlijk zeer gewaardeerd.

Leerlingen van alle leeftijden traden op, dus de zaal zat dan ook vol met trotse familieleden en vrienden.

Aan het einde van het concert speelden de leerlingen twee groepsstukken, die beiden werden gecomponeerd door muziekdocente Inger Heij, met partijen aangepast aan ieders niveau. Het was te zien dat de leerlingen er veel plezier in hadden.

U kunt bij Nootzaak terecht voor piano-, dwarsfluit-, en blokfluitlessen, maar ook voor workshops op scholen. Het volgende concert van Nootzaak zal in mei of juni plaatsvinden, maar als u nu al meer wilt weten, dan kunt u kijken op www.nootzaakepe.nl, of uw vraag stellen via i.heij@live.nl of 06-12590650.

Meer berichten