Kinderen spelen eigen musical in De Marke


Kinderen spelen eigen musical in De Marke

  Verenigingen

De leerlingen van Laura's musical werken al vier maanden aan de musical 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Een musical speciaal geschreven voor de beroemde schilder Jeroen Bosch die dit jaar 500 jaar geleden overleden is. Eind januari treden ze op in de Marke.

HATTEM - Jeroen Bosch maakte wereldberoemde schilderijen vol fantasievolle en vreemde figuren. "Stel je loopt in een museum en ineens komen de schilderijen tot leven! Dit overkomt Jeroen in deze spannende musical vol fantasie, humor en prachtige liedjes. De leerlingen uit Hattem en Wezep halen alles uit de kast om er een fantastische avond van te maken", aldus musicaldocente Laura Scholma.

Publiek is van harte welkom op vrijdagavond 27 of zaterdagavond 28 januari om 18.45 uur in de theaterzaal van De Marke in Hattem.

Voor meer informatie en het bestellen van kaartjes kunt u contact opnemen met laurasmusical@gmail.com of kijk op Facebook.com/laurasmusical.

Lessen

Ook voor kinderen die zelf op musicalles willen is dit de ideale manier om kennis te komen maken want vanaf 6 februari starten we weer met een nieuwe musical.

De lessen zijn op maandagmiddag en -avond in de theaterzaal van basisschool 'Het Palet' aan de Dorpsweg in Hattem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden