Repair Café swingend het jaar in

  Verenigingen

Het Repair Café wordt 14 januari gehouden in het Kulturhus in Oene. Een ieder is daar van harte welkom met kapotte apparaten en/of machines. Ook kan kleding deze dag versteld worden. Een team van vrijwilligers staat klaar om te helpen met reparatieproblemen of om antwoord te geven op vragen. Ook kan men er terecht voor een gezellig praatje en een kopje koffie.

OENE - Deze inloop wordt muzikaal ondersteund door vrouwenensemble Septtimbre uit Vaassen. Zeven stemmen zingen daar een aantal liedjes uit hun programma's 'Aan de Keukentafel' en 'Roosje mijn roosje'. Deze vrolijke, muzikale bijdrage is een bezoek aan het Repair Café al meer dan de moeite waard.

Stichting AAP

Ook het komend jaar besteedt het Repair Café weer extra aandacht aan het bewustzijn van de burger en kunnen bezoekers lege toners, inktcartridges en oude mobieltjes bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar Stichting AAP.

Ook oud gereedschap wordt door het Repair Café ingezameld. Dit ten behoeve van de Stichting Gered Gereedschap, die dit gereedschap een tweede leven bezorgen voor gebruik in een ontwikkelingsland. Het Repair Café in de gemeente Epe is een initiatief van de Vrijwillige Hulpdienst Vaassen, De Kruimelschaar Epe en SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe. In het voorjaar van 2013 is initiatief genomen om in de gemeente Epe (Epe, Oene, Emst & Vaassen) een Repair Café te starten. Op dit terugkerende evenement worden allerlei reparaties gedaan. Daarbij gaat het om kleding, meubels, elektrische apparaten, en speelgoed.

Een ieder is zaterdag 14 januari van 9.30 tot 12.30 uur van harte welkom in het Kulturhus te Oene. Vragen? Mail naar repaircafeepe@gmail.com of info@swoepe.nl of bel telefoonnummer 0578-620988. Kijk voor meer info op de internetsite www.swo-epe.nl. Repair Café Epe is ook te vinden op de facebookpagina www.facebook.com/repaircafeepe.

Meer berichten