Nieuwjaars Prinsenreceptie nieuw initiatief De Rossumdaerpers

  Verenigingen

VAASSEN - Met de Nieuwjaars Prinsenreceptie trapt carnavalsvereniging De Rossumdaerpers 2017 voor zichzelf af op 22 januari. Tot die tijd hebben de doorluchtige hoogheden natuurlijk de nodige activiteiten bezocht van andere organisaties in Vaassen en omgeving, maar dan zijn Prins Armando I en Prinses Margo zelf gastheer en -vrouw. Dit evenement komt in de plaats van de traditionele nieuwjaarsreceptie.
 
Op zich waren de Vaassense carnavallisten best gelukkig met hun nieuwjaarsreceptie, maar met dit initiatief hopen zij een nieuwe dimensie toe te voegen aan het geheel. Op 22 januari staat van 13.00 tot 14.00 uur alles nog altijd in het teken van de medewerkers en overige leden van De Rossumdaerpers die dan samen met de familie van het prinsenpaar het jaar openen in het restaurantgedeelte en de gehoorzaal van dorpscentrum De Wieken. Vervolgens is het evenement van 14.00 tot 18.00 eveneens nadrukkelijk toegankelijk voor iedereen die de club een warm hart toedraagt en voor zusterverenigingen. Vier van die clubs uit de regio hebben hun komst al toegezegd.
 
Met behulp van stemmingsorkest Le Bombardon uit Zwolle en de eigen DJ´s van De Rossumdaerpers hoopt de club zo een meer carnavaleske intro van 2017 te creëren. Nadat het seizoen werd geopend op de Elfde van de Elfde wordt de Nieuwjaars Prinsenreceptie een volgende halte op weg naar carnaval dat van 25 tot en met 28 februari wordt gehouden.

Voor meer informatie kan iedereen terecht op de officiële internetsite van de club www.rossumdaerpers.nl en de sociale media van de Vaassense vereniging.
 

Meer berichten