FNV-Belastingservice voor leden

  Verenigingen

REGIO - Ook dit jaar kunnen FNV-leden weer profiteren van de FNV-Belastingservice. Zij worden gratis geholpen bij het invullen van het aan hen toegezonden aangifte voor de Inkomstenbelasting Ook voor een voorlopige teruggave kan men terecht. 

En ontvangt u een toeslag: ook deze gegevens moet u meenemen. Om een aangifte van u en/of uw partner in te laten invullen moet u in beide gevallen beschikken over een machtigingscode van de belastingdienst. Indien niet automatisch ontvangen kan men die aanvragen op tel: 088-123 65 55 of de site van de belastingdienst https://www.digid.nl/machtigen. 

De aangiften worden door zorg van de FNV bij de belastingdienst aangeleverd. De FNV leden, die van deze service gebruik willen maken, kunnen zich voor het maken van een afspraak voor 1 maart aanmelden. Voor Hattem kan dit bij: Mw. G. Dijkhof, tel. 038-4441894. Voor Heerde/Wapenveld/Veessen en Vorchten kan dit bij dhr. W.A. Dalenoord, tel. 038-4470020. Voor Epe/Vaassen is de aangewezen contactpersoon Mw. M.Thijssen tel. 0578-571587.  
 

Meer berichten